November erbjudande för FCH Påskcup
2-4 april är det återigen dags för innebandysveriges bästa påskfirande!Under november månad bjuder vi på anmälningsavgiften på 2299 kr om ni anmäler ert lag med övernattning innan den 30/11. Vill man inte övernatta betalar man bara halva priset av anmälningsavgiften, 1399 kr (ord. Pris 2799 kr) om man anmäler sig innan 30/11. FCH Påskcup spelas i Helsingborg Arena och Idrottens Hus som alla ligger under samma tak. För övernattande lag på skola är boende och mat endast 500 meter bort och inom bekvämt gångavstånd så inga transporter ska behövas för att ta sig till spelplatserna. Helsingborg Arena kommer vara huvudarena samt hållpunkt för turneringen.

FCH Påskcup är den perfekta säsongsavslutningenUtöver innebandy erbjuds det en mängd roliga aktiviteter med våra samarbetspartners. Mellan Arenan och Idrottens Hus hittar man bowlingen. Här kan lagen spela både dag och kväll för mycket fina priser. På Tropikariet kan man också spendera kvalitetstid med laget, och det ligger endast 10 minuter bort. Om matcherna inte är tillräckligt utmattande finns det möjligheter att spela Padel, Badminton, Tennis, beachhandboll och fotboll när man vill. Allt ligger på arenaområdet precis utanför dörrarna till hallen.För föräldrar och anhöriga har vi fantastiska rabatter och samarbeten med våra fantastiska sponsorer Scandic Hotels och Elite Hotels. Scandic som ligger i norra delen av Helsingborg har oslagbara priser. Även Elite Hotels har fantastiska priser för våra övernattande medresenärer, och ligger dessutom i hjärtat av Helsingborg, endast en 5-minuterspromenad från Arenaområdet.

FCH Påskcup by Scandic och corona
Det är fortfarande osäkra tider mitt upp i en rådande pandemi. Vore förhoppning och tro är att vi till Påskhelgen ska kunna genomföra FCH Påskcup by Scandic på ett roligt och säkert sätt. Men eftersom ingen av oss kan sia om framtiden kommer inget lag att faktureras förrän vi vet om att turneringen blir av.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *