Nyckelordet för FCH Påskcup by Scandic är närhet. Med fem planer under samma tak behöver man aldrig byta hall och åka runt över hela staden för att komma till spelplaner. Bor man dessutom på skola är det gångavstånd till hallarna.  

– Vi tycker det är viktigt i dessa tider att försöka gör en så hållbar cup som möjligt och vi är glada att vi kan bedriva en cup på en plats. Det är enkelt för lagen och förädlarna på plats samt att det samlar alla spelare på samma ställen för roliga möten med nya personer. Samt att kommer man många från samma förening kan man se varandras matcher och jobba på föreningskänslan, säger cupgeneralen Karin Kotteby.

FCH Påskcup by Scandic spelas i moderna Helsingborg Arena och Idrottens Hus. Helsingborg Arena har tre fullstora planer där A-hallen har plats för 4700 personer. I Idrottens Hus finns två planer där den största tar 2700 åskådare.

– Viktigast med cupen är att ge alla lagen ett bra arrangemang och en fin avslutning på säsongen. Alla lagen som var med tidigare var mycket nöjda och vill komma tillbaka som vi ser som ett gott betyg, säger Karin Kotteby.

Förutom innebandy finns det flera andra aktiviteter att göra på området runt omkring området vid Helsingborg Arena.

– Vi hjälper gärna alla lag med att hitta ett så bra upplägg som möjligt för både matcher och aktiviteter utanför plan för att alla lag ska få en oförglömlig innebandyupplevesle, avslutar Karin Kotteby.

FCH Påskcup by Scandic spelas påskhelgen 7-9 april för klasserna F/P 12-16.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *